Ons team

We zetten graag onze kanjers in het zonnetje! 
Hieronder stralen ze allemaal en kom je meer over ze te weten. Ze vertellen graag waarom ze bij Brownies&downieS in Assen werken en wat ze het allerliefste doen.

Janniek

Janniek was vanaf het begin bij ons en heeft zelfs het lintje bij de opening doorgeknipt. Ze heeft al ontzettend veel geleerd bij ons en maakt veel grapjes met haar collega's. Eigenlijk vindt Janniek bijna alle taakjes wel leuk, maar thee bijvullen en bestek poleren zijn absoluut haar favoriete taken.

Swen

Swen was onze eerste stagiair, maar inmiddels is zijn stage afgelopen. Gelukkig heeft hij besloten bij ons te blijven.
Swen is op en top gastheer en weet altijd precies welke gasten nog geholpen moeten worden. Met plezier brengt hij alle gerechten en drankjes rond. 

Jasmijn

Jasmijn is onze jongste medewerker en loopt nu nog stage bij ons. Haar favoriete taak is het schoonmaken van de koelkast en daar is ze een echte ster in. Daarnaast werkt ze soms mee in de keuken en maakt ze de lekkerste gerechten. Vooral haar taartjes zijn om van te smullen!

Jeroen

Jeroen is de vrolijke noot in ons team. Hij maakt altijd grapjes en heeft veel plezier in zijn werk. In het begin vond hij het opnemen van bestellingen nog best eng, maar inmiddels is hij al een echte gastheer. Iedere vrijdagavond is hij bij ons te vinden om de avondkaart te serveren. 


Kayleigh

Kayleigh is medewerker van het eerste uur en is inmiddels volledig bij ons. De gezelligheid met collega's is een belangrijke reden om bij ons te werken. Werken in de keuken vindt ze het allerleukst. Samen met onze kok doet ze dit iedere dinsdag. Verder is aan het eind van de dag de koelkast vullen een van haar favoriete taken.


Loes

Loes is een van onze dove medewerkers. Het werken bij ons vindt ze fantastisch, omdat ze lekker onder de mensen is. Ze is een kei in bestek poleren, maar werkt ook heel graag in de bar. Loes is heel nieuwsgierig en wil altijd alles weten wat er gebeurd in het restaurant. Gelukkig kunnen wij dit steeds beter aan haar uitleggen via gebarentaal!

Ingrid

Ingrid is op vrijdag bij ons te vinden en altijd aan het kletsen. Ze vindt het heerlijk om onder de mensen te zijn en is helemaal op haar plek bij ons. Ingrid is het allerbeste in was opvouwen van ons hele team. Altijd liggen de shirtjes en doeken strak op de plank. Iedere vrijdag vraagt ze of ze alsjeblieft ook op zaterdag mag werken, want dan komen er altijd zoveel gasten!

Bart-Jan

Bart-Jan werkt om de week op zaterdag bij ons. Doordeweeks gaat hij namelijk nog naar Academy Spelderholt waar hij een horeca-opleiding doet. Bestellingen opnemen is wat hij het liefst doet. Hij vindt het belangrijk om met alle gasten contact te maken en kinderen zijn zijn favoriete gasten.


Esther

Esther is stagiair bij ons en weet steeds beter haar plekje te vinden. Iedere maandag- en dinsdag is ze in ons restaurant te vinden. Bestellingen opnemen bij gasten vindt ze een belangrijke taak, maar het bijvullen van de verschillende soorten thee doet ze ook graag. 


Loes

Loes is onze stille kracht. Ze vindt het nog erg spannend om contact te maken met gasten, maar dat is ook niet gek. Ze loopt pas net stage bij ons. Samen taakjes oefenen vindt ze erg gezellig. Iedere maandag verblijdt ze ons met haar aanwezigheid!

Mirthe

Mirthe is onze tweede dove medewerker. Ze is een keiharde werker en nooit moe. Tafels opruimen, afwassen en bestelligen serveren, nergens draait ze haar hand voor om. Elke vrijdag staat ze te knallen op de werkvloer.

Kom je ook bij ons werken?

Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Op dit moment hebben wij helaas een wachtlijst.
Neem dan contact met ons op via de mail of kom een keer bij ons kijken en dan bespreken we graag de mogelijkheden.
Wij hebben in het restaurant folders met informatie over de dagbesteding die wij bieden!