Ons team

We zetten graag onze kanjers in het zonnetje! 
Hieronder stralen ze allemaal en kom je meer over ze te weten. Ze vertellen graag waarom ze bij Brownies&downieS in Assen werken en wat ze het allerliefste doen.

Janniek

Janniek was vanaf het begin bij ons en heeft zelfs het lintje bij de opening doorgeknipt. Ze heeft al ontzettend veel geleerd bij ons en maakt veel grapjes met haar collega's. Eigenlijk vindt Janniek bijna alle taakjes wel leuk, maar thee bijvullen en bestek poleren zijn absoluut haar favoriete taken.

Swen

Swen was onze eerste stagiair, maar inmiddels is zijn stage afgelopen. Gelukkig heeft hij besloten bij ons te blijven.
Swen is op en top gastheer en weet altijd precies welke gasten nog geholpen moeten worden. Met plezier brengt hij alle gerechten en drankjes rond. 

Jasmijn

Jasmijn is onze keukenprinses, want voor een dagje hard werken in de keuken draait ze haar hand niet om.  Vooral haar taartjes zijn om van te smullen!
Daarnaast houdt Jasmijn heel erg van schoonmaken. Met een sopje en een doekje zorgt ze dat alles blinkt.

Jeroen

Jeroen is de vrolijke noot in ons team. Hij maakt altijd grapjes en heeft veel plezier in zijn werk. In het begin vond hij het opnemen van bestellingen nog best eng, maar inmiddels is hij al een echte gastheer. Af en toe werken op vrijdagavond vindt hij ook erg leuk!


Kayleigh

Kayleigh is medewerker van het eerste uur en is inmiddels volledig bij ons. De gezelligheid met collega's is een belangrijke reden om bij ons te werken. Werken in de keuken vindt ze het allerleukst. Samen met onze kok doet ze dit iedere dinsdag. Verder is aan het eind van de dag de koelkast vullen een van haar favoriete taken.


Kim

Kim is onze kletskous. Altijd in voor een grapje en een praatje. Het helpen van gasten is haar op het lijf geschreven en ze komt dan ook graag uw drankje of broodje serveren.

Ingrid

Ingrid is op maandag bij ons te vinden en altijd aan het kletsen. Ze vindt het heerlijk om onder de mensen te zijn en is helemaal op haar plek bij ons. Ingrid is het allerbeste in was opvouwen van ons hele team. Altijd liggen de shirtjes en doeken strak op de plank. 

Bart-Jan

Bart-Jan werkt om de week op zaterdag bij ons. Doordeweeks gaat hij namelijk nog naar Academy Spelderholt waar hij een horeca-opleiding doet. Bestellingen opnemen is wat hij het liefst doet. Hij vindt het belangrijk om met alle gasten contact te maken en kinderen zijn zijn favoriete gasten.

Jamie

Jamie werkt iedere zaterdag bij ons. Ze is een echte barvrouw en maakt met liefde alle drankjes voor de gasten klaar. Iedere week komt ze zelf met de bus naar het werk en dat is heel knap!


Loes

Loes heeft haar plekje bij ons inmiddels helemaal gevonden. Lekker werken met de gasten en bestellingen opnemen vindt ze erg leuk. Daarnaast werkt ze ook graag in de bar om nieuwe dingen te leren.

Mirthe

Mirthe is onze tweede dove medewerker. Ze is een keiharde werker en nooit moe. Tafels opruimen, afwassen en bestellingen serveren, nergens draait ze haar hand voor om. Elke donderdag en vrijdag staat ze te knallen op de werkvloer.

Eva & Tamara

Sinds kort zijn Eva en Tamara bij ons begonnen met hun stage. Ze zitten op dezelfde school en zijn tegelijk aan de slag gegaan bij ons. Binnenkort volgt ook van deze kanjers een leuke foto!

Kom je ook bij ons werken?

Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Op dit moment hebben wij helaas een wachtlijst.
Neem dan contact met ons op via de mail of kom een keer bij ons kijken en dan bespreken we graag de mogelijkheden.
Wij hebben in het restaurant folders met informatie over de dagbesteding die wij bieden!