Ons team

We zetten graag onze kanjers in het zonnetje! 
Hieronder stralen ze allemaal en kom je meer over ze te weten. Ze vertellen graag waarom ze bij Brownies&downieS in Assen werken en wat ze het allerliefste doen.

Bart-Jan

Bart-Jan is een echte horecatopper. Na zijn opleiding bij Academy Spelderholt is hij drie dagen in de week bij ons te vinden. Bestellingen opnemen is wat hij het liefst doet. Hij vindt het belangrijk om met alle gasten contact te maken en kinderen zijn zijn favoriete gasten. Daarnaast is zijn favoriete taak stofzuigen!


Swen

Swen was onze eerste stagiair, maar inmiddels werkt hij al een aantal jaar bij ons. 
Swen is op en top gastheer en weet altijd precies welke gasten nog geholpen moeten worden. Met plezier brengt hij alle gerechten en drankjes rond. Hij is een echte allround medewerker die met alle taken uit de voeten kan. 

Jasmijn

Jasmijn is onze keukenprinses, want voor een dagje hard werken in de keuken draait ze haar hand niet om.  Vooral haar taartjes zijn om van te smullen!
Daarnaast houdt Jasmijn heel erg van schoonmaken. Met een sopje en een doekje zorgt ze dat alles blinkt.

Jeroen

Jeroen is de vrolijke noot in ons team. Hij maakt altijd grapjes en heeft veel plezier in zijn werk. In het begin vond hij het opnemen van bestellingen nog best eng, maar inmiddels is hij al een echte gastheer. Iedere vrijdag vind je hem in de keuken om de lekkerste lunchgerechten klaar te maken. 

Kayleigh

Kayleigh is medewerker van het eerste uur en is inmiddels volledig bij ons. De gezelligheid met collega's is een belangrijke reden om bij ons te werken. Werken in de keuken vindt ze het allerleukst. Samen met onze kok doet ze dit iedere dinsdag. Verder is aan het eind van de dag de koelkast vullen een van haar favoriete taken.


Kim

Kim is onze kletskous. Altijd in voor een grapje en een praatje. Het helpen van gasten is haar op het lijf geschreven en ze komt dan ook graag uw drankje of broodje serveren.
Ze heeft ook altijd veel plezier in het werken in de bar. Hierbij is ze erg goed in het klaarmaken van de drankjes voor gasten.

Loes

Loes heeft haar plekje bij ons inmiddels helemaal gevonden. Lekker werken met de gasten en bestellingen opnemen vindt ze erg leuk. Daarnaast werkt ze ook graag in de bar om nieuwe dingen te leren.


Mirthe

Mirthe is onze dove medewerker. Ze is een keiharde werker en nooit moe. Tafels opruimen, afwassen en bestellingen serveren, nergens draait ze haar hand voor om. Elke donderdag en vrijdag staat ze te knallen op de werkvloer.


Jamie

Jamie is al een ervaren medewerker, want dit is niet haar eerste B&D om te werken. Ze is een echte barvrouw en maakt met liefde alle drankjes voor de gasten klaar. Iedere week komt ze zelf met de bus naar het werk en dat is heel knap!


Eva

Eva is een echte kletskous en maakt graag even een praatje aan tafel. Ze is nog volop bezig met ontdekken wat nou het leukste is om te doen in het restaurant. 

Tamara

Tamara is onze jongste medewerker en loopt nog stage bij ons naast dat ze naar school gaat. In de bar en de bediening werken doet Tamara het liefst. Een bestelling klaarmaken of serveren kan ze al goed, maar ze blijft ook nog steeds veel dingen leren en dat vindt ze erg leuk.

Wietse

Sinds kort is Wietse bij ons begonnen met zijn stage. Hij vindt het erg leuk en als het aan hem ligt zou hij graag elke dag komen. Wietse vindt het leuk om met de gasten te werken en wil graag laten zien dat hij snel dingen kan leren. 

Kom je ook bij ons werken?

Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Op dit moment hebben wij helaas een wachtlijst.
Neem dan contact met ons op via de mail of kom een keer bij ons kijken en dan bespreken we graag de mogelijkheden.
Wij hebben in het restaurant folders met informatie over de dagbesteding die wij bieden!