Catering

Naast de mogelijkheid om in ons restaurant te komen lunchen, borrelen of dineren (op vrijdag) bieden wij ook catering aan. We hebben de mogelijkheid om lunches, diners, high tea's, borrels te organiseren in ons restaurant of op een door u gekozen locatie. 

High Tea

Kom je een high tea doen bij ons in het restaurant? Onze High Tea is een uitgebreide proeverij met zoetigheden, warme en koude hapjes. Daarbij krijg je onbeperkt thee van Puritea in 9 verschillende, verrassende smaken. 
De kosten van onze high tea zijn €23,50 per persoon. We serveren onze high tea in de ochtend om 10:00 of 10:30 en in de middag om 14:00 of 14:30. Reserveren hiervoor is verplicht en kan via de mail of telefonisch.

We hebben ook speciale High Tea's voor babyshowers, bedrijfsfeestjes en verjaardagen.
Daarnaast is het mogelijk om een high tea te bestellen voor afhalen. 
 
Het is ook mogelijk om een offerte op te vragen voor een compleet verzorgde High Tea op locatie.


Besloten feestje

Regelmatig organiseren wij in ons restaurant besloten feestjes. Het is mogelijk om een netwerk- of bedrijfsborrel bij ons te organiseren met uitgebreide warme en koude hapjes. 

Daarnaast is het ook mogelijk om te komen dineren met grotere groepen. Hiervoor hebben we speciale buffetten of 3-gangen menu's. 

Hapjesschalen en taarten

Onze bijzondere medewerkers maken ook graag hapjesschalen en taarten voor verjaardagen. We hebben hiervoor een mooie hapjesfolder in het restaurant en verschillende soorten taarten kunnen in overleg besteld worden. 

Heb je dus geen zin om zelf alles te moeten doen voor je verjaardag? Bestel dan bij ons!
Wij nemen met liefde het werk uit handen en zorgen voor een smakelijk resultaat.